Érezted már azt, hogy eleged van és változást szeretnél?
Túl sok az életedben a stressz?
Szeretnél könnyebben, lazábban, nyugodtabban élni?

A workshop segítségével meglátod és át tudod alakítani a stresszt okozó blokkokat és tudatalatti mintákat, így egyre nagyobb nyugalmat és stabilitást teremtesz magadban. Ez az új állapot pedig hozza magával a rugalmasság és az öröm érzését is.

Érezted már azt, hogy eleged van és változást szeretnél?
Túl sok az életedben a stressz?
Szeretnél könnyebben, lazábban, nyugodtabban élni?
A workshop segítségével meglátod és át tudod alakítani a stresszt okozó blokkokat és helyzeteket, így egyre nagyobb nyugalmat és stabilitást tudsz teremteni magadban. Ez az új állapot pedig hozza magával a rugalmasság és az öröm érzését is.

Stresszmentesen élni a mai világban lehetséges?

Azt szinte mondanom sem kell, hogy a stressz az életünk része és teljesen kiiktatni nem lehet, hacsak nem egy kolostorban élünk Tibetben. 😀 Bár szerintem ott is van némi stressz, csak teljesen más, mint itt.
Rengeteg az impulzus, a hatás, ami naponta ér téged.
Nem kiiktatni kell, hanem megtanulni kezelni, és meglátni, hogy mik azok a szituációk, amik a leggyakoribbak a mindennapjaidban,
és azokkal mit tudsz kezdeni, hogyan tudod ezeket megváltoztatni, negatív hatásukat csökkenteni.

Mindig mondom és tanítom, hogy semmi sem véletlen, ami az életedben van. Persze, az is igaz, hogy sok minden lehetne másképp, lehetne jobb, könnyebb, lazább.
És tényleg lehet!

Hogyan?
Ahhoz, hogy nagyobb nyugalomban és biztonságban érezd magad, tudd lazábban venni a dolgokat, és könnyebb legyen minden, ahhoz fontos megérteni a stresszhelyzeteid üzenetét, azt, hogy miért alakultak ki és hogyan tudnak megszűnni és csökkenni.

Ehhez adok neked:
– megértést a stresszt kiváltó valódi blokkok megszüntetésére,

– egészen új és megoldást hozó felismeréseket,
– meditációt és rövid, célravezető gyakorlatokat

Ezáltal te is könnyedén meglátod és át tudod alakítani a stresszt okozó blokkokat és helyzeteket, így tudsz magadban egyre nagyobb nyugalmat és stabilitást teremteni. Ez az új állapot pedig hozza magával a rugalmasság és az öröm érzését is.

Különleges most ez az alkalom, mert részt vehetsz rajta személyesen vagy követheted az eseményt online.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ki tartja a workshopot? – Gyere, ismerkedj meg velem!

Bodor Eszter vagyok a Tiszta Tudatosság módszer alapítója, ThetaHealing Instruktor, Kineziológia Oktató és Tanácsadó, feleség, és egy imádnivaló kisfiú anyukája.
17 éve segítem a hozzám fordulókat múltjuk feldolgozásában és céljaik elérésében.
A mottóm: Értsd meg önmagad működését, tanuld meg szeretni és elfogadni azt, aki vagy, éld tudatosan az életed!

Célom és hivatásom, hogy megtanítsam neked, hogy képes vagy tudatosan teremteni az életed, megismerni tudatalattid, lelked működését, és el tudod engedni a blokkjaidat, korlátaidat, majd megteremteni a számodra vágyott célokat. Mindent, amit szeretnél! ’Csak’ meg kell tanulnod, rá kell ébredned, hogyan.”

Ezen a workshopon azt mutatom meg neked, hogy mit tudsz kezdeni a stresszhelyzetekkel, a téged bántó szituációkkal, és hogyan tudod ezek negatív hatását megszüntetni, hogyan tudod felállítani a belső egyensúlyodat. Ezzel nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és újra erőt érezhetsz magadban.
Felemelő lesz! 😊
Várlak szeretettel,
Eszter

Visszajelzések eddigi programokról

Kedves Eszter! A legjobb ajándék magamnak, hogy jelentkeztem a kurzusodra, az első előadás is nagyon megfogott, mindig van egy-egy gondolat, ami nagyon betalál nálam. Remélem a következő napokban sikerül elmélyednem az aktuális témában. Nagyon szeretem a relaxációkat! 😊

Cs.

Azt hittem nem lehet fokozni, de ez az előadás is nagyon nagyon – a jó nem megfelelő szó – ráébresztő, szemfelnyitó volt! Nagyon sajnáltam, hogy idő előtt ki kellett lépnem, de többször vissza fogom nézni! Nagyon sok dolgom van ezzel is! Köszönöm! 😊

Sz.

A workshop személyes helyszíne: Mandalaliget – 2030 Érd Balatoni út 98.

Online részvétel:  ehhez küldök majd egy linket

A workshop díja: 3900 Ft

Időpontja: április 20. 18:00-19:00 – online is ekkor lesz élőben közvetítve

Mi történik, ha nem tudsz élőben résztvenni?
Akár személyes akár online részvételi jegyet vásárolsz megkapod a workshop felvételét, amit 5 napig bármennyiszer visszanézhetsz.

 

Ha bármi kérdésed van, írj nekem nyugodtan.
Várlak szeretettel,
Eszter

Vásárold meg a jegyedet itt:

Mindkét esetben megkapod a workshop felvételét, amit 5 napig visszanézhetsz.

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 1. (Lélek Illata Stúdió )

3100 Salgótarján, Camping út