Kineziológia

A kineziológia olyan önismereti módszer, amely főleg a test energiaáramlásával, test-lélek-szellem egységével, egészével foglalkozik. Minden problémának, ami felmerül a jelenünkben megvan a tudatalatti programja, múltbéli tapasztalata, generációkon át tanult mintája. A kineziológia ezeket keresi meg testi-lelki-szellemi síkon, majd különböző korrekciós technikáival hozzásegíti a klienst, hogy ezeket fel tudja dolgozni, el tudja engedni, át tudja alakítani.

Izomteszt…

A kineziológia egyik eszköze az izomteszt, ami segítségével a kineziológus megbízható választ kap, hogy melyik korból, honnan eredhet az adott probléma.
Megfigyelték, hogy egy generációs ős életében bekövetkezett változás, változások (legyenek akár külső, pl.: életkörülményének/életminőségének változása, vagy legyenek akár belső, pl.: házasságának, családjának egysége, érzelmei, lelki vívódásai) átadódhat, öröklődhet a következő generációs családtagok életében, illetve akkor aktiválódhat, ha hasonló életkörülmények generálódnak.

Generációs minták…

Felmenőink életében nemcsak testileg veszünk részt, hanem lelkileg is. Ezek az információk a kollektív tudattalan (vagy más néven morfogenetikus mező) segítségével adódhatnak át. Minden, ami velünk vagy családtagjainkkal történt valaha, valamikor, az ott van körülöttünk és hatást gyakorolhat ránk, ha hasonlóan élünk, ha hasonló vagy ugyanolyan viselkedésmintákkal, érzelmekkel, gondolatokkal rendelkezünk. Ezeken is lehet változtatni magunkban.

 

Konzultáció…

A kineziológiai konzultáció mindig egyénre szabott. A kiinduló problémák lehetnek hasonlóak, de mivel minden ember személyisége, múltja, gyökerei mások, így a megoldás is egyéni.
Fontos a múlt, annak felismerése, de szeretem a jelent és a jövő alakulását fókuszban tartani. Ehhez szeretnék adni megoldási kulcsokat, lehetőségeket.
A konzultáció személyesen történik, előzetes időpont egyeztetés alapján.

Szeretettel,

Eszter

Egyéni konzultáció díjai

Egyéni konzultáció személyesen

Budapesten és Érden

20.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Salgótarjánban

15.000,-

Egyéni konzultáció online

Skype, messenger, telefon

20.000,-

Kedves Érdeklődő!

A tanfolyamok, előadások, workshopok árai változóak.
Az aktuális esemény tájékoztatójában a díjak is mindig fel vannak tüntetve.
Az egyéni konzultációs időpont 24 órán belüli lemondása esetén a díj 50%-a felszámolásra kerül.
Tanfolyamokra, workshopokra a befizetett előleg 48 órán belüli lemondásnál vagy meg nem jelenés esetén felszámolásra kerül, illetve beszámítódik a következő tanfolyamba / workshopba.

Az új KATA törvények alapján számlát csak magánszemélyeknek áll módomban kiállítani.

Megértésedet köszönöm. 🙂

Mindig hálás szívvel köszönöm a bizalmat.

Szeretettel,

Eszter

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Vegyész utca 10.

3100 Salgótarján, Camping út