Mit üzennek a Tiszta Tudatosság kártyák?

Dátum

2022.04.20.

20:00

Részvételi díj

Ingyenes

Helyszín

Online

Rólam

Bodor Eszter vagyok, 16 éve segítem az embereket önismereti és életvezetési előadásokkal, workshopokkal, tanfolyamokkal és egyéni konzultációkkal.

20 éves koromban kezdtem el a természetgyógyászati tanulmányaimat.

Államilag elismert ThetaHealing® konzulensi-, oktatói; Kineziológus oktatói és tanácsadói, illetve a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán végzett magyar – kommunikáció szakos diplomám van.

A Tiszta Tudatosság kártyák mindig értékes üzenetet hordoznak.
✨ Energiájukkal emelkedik a rezgésszinted.
Minden kártya önismereti és útmutató kérdésekkel indul, mindegyik olyan, mintha Hozzád szólna, és pont azokat a kérdéseket ’kérdezi meg’ Tőled, amelyeket megválaszolva meglátod a problémád megoldásához vezető kulcsokat. A válaszok megtalálásában is segít, hiszen a kérdések után rövid, tömör, lényeget látó és fontos felismeréseket adó mondatokat olvashatsz.
Gyere, tarts velem ezen az online eseményen, ahol az élőben húzott Tiszta Tudatosság kártya segítségével megtudjuk a jelen időszakban mire érdemes figyelnünk, mit tegyünk, milyen üzenetet adnak nekünk az ‘Égiek’ a kártyákon keresztül.
🤲 Ha van személyes kérdésed, fókuszálj arra magadban a programon való részvétel alatt, és az elhangzottakon keresztül arra is választ kapsz.
✨ Én már nagyon várom!
Mindig lenyűgöznek a kártyán keresztül érkező útmutatások!
Ha Te is kíváncsi vagy, csatlakozz hozzám.

Időpontja: április 20. 20:00 óra
Helyszín: a Tiszta Tudatosság Facebook oldala
Részvétel: díjmentes

🎁 BÓNUSZ:
Regisztálj és elküldöm Neked 0 Ft-ért a Tiszta Tudatosság Önszeretet ebookját és a hozzá kapcsolódó önszeretet meditációt.

Kérdés kapcsán is írj nyugodtan. 🙂

Várlak szeretettel!

Eszter

Üzenet küldése

.

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com