Tiszta Tudatosság®

A Tiszta Tudatosság módszer a sok éves tapasztalataimból született meg. Már gyermekkoromban elkezdtem kutatni a dolgok mögötti okokat, hogy mi miért történhetett és hogyan tudnék azokon változtatni. Ezeket először kisiskolás koromban kezdtem el olvasgatni, tapasztalgatni. Már tiniként faltam az ilyen könyveket, Titok, Vonzás Törvénye, és társai. Rengeteget gondolkodtam azon, hogy mi a végtelen, mi volt előtte, mi lesz utána, van – e véletlen. Arra gyorsan rájöttem, hogy véletlenek nincsenek. Minden okkal történik. Az, hogy mi az ok, miért kellett úgy lennie ahogyan, azt a bennem lévő energiák, érzések, gondolatok, tudatalatti hitrendszerek határozzák meg. Semmi más, csak én, és az amik bennem vannak.

Persze sok dolog nem ‘direkt’ alakul úgy, hanem a tudatalattiból kiindulva, teremtve. De a tudatalattink is mi vagyunk, a mi részünk. Érdemes megismerni, tudatossá tenni, rálátni, hogy mi és hogyan működik bennünk, és azzal miket eredményezünk / teremtünk / vonzunk be az életünkbe.
Minél tudatosabbak vagyunk, annál jobban meg tudunk mindent válaszolni az életünkben, és változtatni azokon, amik nem működnek jól, illetve, amikben nem érezzük jól magunkat. Mindenen lehet változtatni. Semmilyen helyzet, körülmény, érzelem, viselkedésminta, működés nincs kőbe vésve. Az eredőjét kell megtalálni, és akkor át lehet transzformálni, és a hozzá kapcsolódó, illetve abból fakadó tanulságot már egy teljesen más tudatossági szinten érdemes tovább vinni.
Egyre növekvő tudatossággal , egyre kevesebb a szenvedés, amit átélünk, egyre kisebbek a pofonok. Egyre finomodnak a jelzések, hogy miken érdemes változtatni. Megfelelő tudatossággal ezekhez elég pici jelzés is, és nem szükséges nagy pofon, betegség vagy nagyon mély pont.

A tudatosság szerintem életmód, életforma, választás, illetve a boldogság és egészség kulcsa!
Eszköz, ami mindenki számára elérhető, tanulható, alkalmazható, és ennek a sikere garantált saját magad és a tudatosságod által.
És hatalmas boldogság, egyszerűség és valahol a világ legtermészetesebb dolga.

A tudatosságot tanítom egyéni konzultációkon, előadásokon, tréningeken. Mindenki számára elérhető, mindenkinek van joga hozzá.
Van jogod a boldogsághoz, van jogod a tudatossághoz.

Üzenet küldése

.

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com